One Way Vision

İçeriğe git

One Way Vision

Matbaa Dijital
Yayınlanan tarafından Matbaa Dijital içinde One Way Vision · 20 Temmuz 2019
One Way Vision ( Delikli Folyo ), Binaların Cam yüzeylerine yapılan reklam uygulamasıdır. One Way Vision halk arasında ( Delikli Folyo ) diye geçer. One Way Vision uygulanan camda camın iç kısmından baktığınızda dışarıyı görebilirsiniz dışardan içeriye bakıldığında ise içerisi gözükmez. Akşam saatlerinde ise bu ters etki yaratır.


One Way Vision ( Delikli Folyo ) baskılarda kullandığımız makina
One Way Vision baskılarını Hp Latex baskı makinesinde yapmaktayız. Genelde diğer baskılara nazaran Hp Latex baskılar daha geç solma yapar. Piyasada hemen hemen her firma daha ucuza maal etmek için One Way Vision baskıları çin boyası makinelerde bastıkları için boyası erken solar.


One Way Vision ( Delikli Folyo ) Uygulama işlemi öncesi yapılması gerekenler
One Way Vision ( Delikli Folyo ), için önce uygulama yapılacak olan yerin resmi çekilir. Sonrasında ise deneyimli grafikerlerimiz sizin istedikleriniz doğrultusunda grafik çalışmasını yapar. Yapılan çalışma uygulanacak olan yerin üzerine çalışmanızı şoplar ve siz bu sayede reklamınız uygulanmadan önce camınızın üzerinde reklamın nasıl görüneceğini gösterir. Daha sonrasında ise baskı işlemine geçilir.



İçeriğe dön